Page content

NVM Aankoopmakelaar Nodig?

NVM Aankoopmakelaar Nodig?

NVM aankoopmakelaar nodig? Schakel deze vandaag nog in voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

U bent op zoek naar een betrouwbare makelaar die echt kan helpen uw droomhuis te vinden? Ontdek dan de meerwaarde van echte kwaliteit met een NVM aankoopmakelaar. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en is de grootste brancheorganisatie op het gebied van onroerend goed in Nederland. Met een makelaar die bij deze organisatie is aangesloten haalt u deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid in huis.

Waarom zou ik een NVM aankoopmakelaar inschakelen?

Het feit dat u op deze website terecht bent gekomen laat zien dat u de aankoop van een woning serieus neemt. U wilt niet zomaar iemand die zegt alles wel even te kunnen regelen. Nee, u wilt een betrouwbare makelaar die kwaliteit en service biedt. Dan zit u met een NVM aankoopmakelaar helemaal goed. Hij of zij gaat met deskundigheid, betrouwbaarheid en een zeker gevoel voor u aan de slag.
Dankzij de goede opleiding kan een NVM Aankoopmakelaar echt deskundigheid bieden op het gebied van onroerend goed. U krijgt de kwaliteit waar u recht op heeft. Hiernaast kent uw makelaar de markt goed en kan daardoor een juist advies geven over alle aspecten van aan- en verkoop. Hierbij wordt ook rekening gehouden met eventuele bouwkundige en juridische aspecten. Met behulp van een enorme NVM database kan dit advies altijd worden onderbouwd.
Het lidmaatschap bij de NVM heeft ook als voordeel dat de makelaar volgens de NVM-Erecode moet werken. Dit betekent dat er geen tegenstrijdige belangen mogen zijn en onafhankelijkheid kan worden gegarandeerd.
Hiernaast biedt een NVM aankoopmakelaar een grote mate van zekerheid doordat hij of zij is verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, u de mogelijkheid biedt om een NVM Huisgarantie af te sluiten voor het indekken tegen eventuele verborgen gebreken en u altijd terecht kunt bij de afdeling Consumentenvoorlichting bij eventuele geschillen.

Hoe kan ik een NVM aankoopmakelaar inschakelen?

Het inschakelenĀ van uw eigen NVM aankoopmakelaar gaat heel gemakkelijk. Vul het contactformulier in en de makelaar zal binnen 24 uur contact met u opnemen. Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt kiezen uit drie verschillende diensten met verschillende vaste tarieven;

1. Een zoek – aankoopopdracht.

2. Een aankoopopdracht.

3. EenĀ alles in 1 opdracht.

Zo helpt de makelaar u bij de zoek- aankoopopdracht ook met het zoeken en vinden van uw woning.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar wat een NVM Aankoopmakelaar voor u kan betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op en gun uzelf de meerwaarde van echte kwaliteit.