Page content

Kosten Aankoopmakelaar NVM

Kosten Aankoopmakelaar NVM

Kosten aankoopmakelaar: Alles wat u moet weten om de voordeligste prijs te krijgen

De kosten van een aankoopmakelaar kunnen soms hoog oplopen. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten en daarom bieden we bij de NVM Aankoopmakelaardij scherpe tarieven aan die van tevoren worden vastgelegd. Op deze manier weet u meteen waar u aan toe bent. Lees hier verder om te ontdekken wat een aankoopmakelaar gemiddeld kost, waarom wij betere tarieven bieden en welke service u er nog meer bij krijgt.

Kosten aankoopmakelaar: Hoe zijn de tarieven opgebouwd?

De kosten van een aankoopmakelaar worden aan de hand van een aantal factoren bepaald. Zo werken veel makelaars met makelaarscourtage. Dit betekent dat een bepaald percentage van de aankoopsom in rekening wordt gebracht. Hoe hoog dit percentage is, kan verschillen per makelaar. Hoe hoger de prijs van het huis is dat u koopt, hoe meer de makelaar eraan verdient. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar zo’n 2.431 euro per aankoopopdracht. Het is uiteraard niet het geval dat wanneer er met een courtage voor de aankoopmakelaar wordt gewerkt, de prijs alleen maar opgedreven wordt. Het is alleen wel iets om rekening mee te houden. Omdat we bij het NVM Aankoopmakelaardij graag onze klanten zo helder mogelijk van dienst willen zijn, werken wij met vaste tarieven. Het maakt dus niet uit voor welke prijs het huis wordt verkocht, u weet precies van tevoren al waar u aan toe bent.

Kosten aankoopmakelaar: Wat zijn de voordelige prijzen van de NVM Aankoopmakelaardij?

De kosten van een NVM aankoopmakelaar hangen af van het pakket dat u kiest. U kunt kiezen uit de volgende drie mogelijkheden:

Een zoek- en aankoopopdracht – 2.750 euro
Met deze opdracht gaat u samen met uw NVM aankoopmakelaar op zoek naar uw droomwoning. Samen brengen jullie uitgebreid in kaart wat uw wensen zijn en waar u zou willen gaan wonen. Wanneer de beste plek gevonden is, krijgt u een volledige begeleiding bij uw aankoop. Op deze manier weet u zeker dat alles goed geregeld is en uw belangen worden behartigd. Tot slot zit er in dit pakket nog een volledige nazorg, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe woning.

Aankoopopdracht – 1.247 euro
Heeft u al een woning gevonden? Dan is dit pakket iets voor u. De NVM aankoopmakelaar begeleidt u door het gehele aankoopproces heen en biedt een volledige nazorg aan. Deze keuze is erg populair en kost bij andere makelaars gemiddeld het dubbele van de makelaarskosten die wij bieden.

Alles in 1 opdracht – 3.250 euro
Met deze opdracht bent u het voordeligst uit voor een complete verzorging van het vinden en kopen van uw droomhuis. Samen met de NVM aankoopmakelaar gaat u op zoek naar het juiste pand en wordt u van begin tot eind begeleidt. Hiernaast wordt er een NWWI taxatierapport door een taxateur opgesteld en krijgt u een bouwkundige keuring met rapport bijgeleverd.

Kosten aankoopmakelaar: Waarom zijn onze NVM aankoopmakelaar tarieven zo voordelig?

De gemiddelde kosten van aankoopmakelaars worden, zoals gezegd, voor een groot deel beïnvloedt door de courtage van de aankoopmakelaar. Dit percentage kan erg verschillen en afhankelijk van de aankoopsom verschillende bedragen opleveren. Omdat we bij de NVM Aankoopmakelaardij met scherpe, vooraf vastgestelde tarieven werken, krijgen we erg veel aanvragen en opdrachten. Dit zorgt er weer voor dat we onze voordelige tarieven kunnen blijven hanteren en zo de klant het beste tot dienst kunnen zijn. Wellicht dat u zich afvraagt of de aankoopmakelaar van de belasting aftrekbaar is? Aankoopmakelaar courtage is niet aftrekbaar, de kosten voor het opstellen van het taxatierapport en die van de notaris zijn dat echter wel. Een volledig overzicht kunt bij de belastingdienst aanvragen. Het is ook mogelijk om de aankoopmakelaar kosten mee te laten financieren in de hypotheek. De rentekosten hiervan zijn aftrekbaar.

Kosten aankoopmakelaar: De scherpste tarieven en de beste service

Bij de NVM Aankoopmakelaardij heeft u te maken met de voordeligste kosten voor een aankoopmakelaar die er op de markt te vinden zijn. Goedkoop betekent in ons geval zeker geen duurkoop, omdat we altijd de best mogelijke service verlenen. Zo werken we bijvoorbeeld met het No Cure, No Pay principe. Dit betekent dat wanneer u uiteindelijk besluit af te zien van de koop, u ook niets hoeft te betalen. Bij ons betaalt u alleen datgene waar u daadwerkelijk gebruik van maakt. Hiernaast zijn al onze makelaars hoog opgeleid en kunnen ze met hun expertise de beste service leveren. Uw aankoopmakelaar wordt zo aan u gekoppeld dat hij/zij met de juiste kennis van het gebied van uw interesse hulp kan bieden die echt van toepassing is. Het werkt heel simpel: U neemt contact met ons op en binnen 24 uur krijgt u al bericht van de aankoopmakelaar bij u in de buurt. Tijdens jullie eerste, vrijblijvende gesprek worden al uw wensen in kaart gebracht en de strategie besproken. Uiteraard houden jullie gedurende het gehele proces contact met elkaar om het zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen. Met een NVM aankoopmakelaar bent u verzekerd van de juiste expertise tegen de scherpste tarieven. Gun uzelf de meerwaarde van echte kwaliteit en neem vandaag nog contact op met onze specialisten.

    Comment Section

    0 reacties op “Kosten Aankoopmakelaar NVM

    Plaats een reactie


    *