Laat een NVM aankoopmakelaar u helpen met het vinden van uw droomhuis!

Het vinden van uw nieuwe woning kan erg lastig zijn. Hoe vaak komt het niet voor dat uw droomhuis maar niet voorbij lijkt te komen of wanneer dit dan eindelijk gebeurd de woning binnen no-time 'verkocht onder voorbehoud' is? Wanneer deze situatie voor u herkenbaar is dat bent u met deze opdracht aan het juiste adres!

U kunt nu gebruik maken van de jarenlange ervaring van een NVM aankoopmakelaar. Deze is uitstekend op de hoogte van de markt en de nieuwste woningen. Door zijn uitgebreide netwerk kan hij u uitstekend op de hoogte brengen van het allernieuwste aanbod. Hij bespaart u veel tijd, geld en zorgen door het uit handen nemen van het gehele zoekproces en daarnaast het begeleiden van het gehele aankoopproces. Van bezichtigen,onderhandelen, rechercheren tot de uiteindelijke sleuteloverdracht. Uw NVM aankoopmakelaar:

 • Ontzorgt volledig door het gehele zoekproces uit handen te nemen.
 • Bespaart tijd, geld en zorgen door het gehele aankoopproces te begeleiden.
 • Zorgt door scherpe onderhandelingen voor het beste resultaat, de laagste koopsom.
 • Zorgt door zijn uitgebreide lokale netwerk als eerst voor het allernieuwste aanbod.
 • Neemt u stap voor stap aan de hand in het gehele aankoopproces.
 • Inspecteert de bouwkundige staat van de woning en schakelt waar nodig een expert in.
 • Gaat na of er bepaalde erfdienstbaarheden van toepassing zijn.
 • Zorgt ervoor na te gaan of de bodem in orde is en of er geen olietanks aanwezig zijn.
 • Geeft u inzicht in de waarde van de woning.
 • Controleert het bestemmingsplan en eventuele bouwplannen in de omgeving
 • Is een gesprekspartner die alleen uw belang behartigt.
 • Beschikt over een uitgebreid netwerk waardoor hij kan assisteren bij het inschakelen van bijvoorbeeld een hypotheekadviseur, taxateur en notaris.
 • Houdt de ontbindende voorwaarden termijnen goed in de gaten.
 • Controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Inspecteert samen met u de woning vlak voor dat de overdracht bij de notaris plaatsvindt en kan de meterstanden noteren.

Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een NVM aankoopmakelaar om u te begeleiden bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Zoek en Aankoopopdracht

Stap 1 van 2

50%
 • Geef uw e-mailadres op. Wij hebben zelf ook een hekel aan Spammen. Lees ook onze privacy policy.
 • Geef uw telefoonnummer op.

Ok, ik wil graag worden bijgestaan, wat is de verdere werkwijze?

Nadat u de aanvraag heeft voltooid neemt de NVM makelaar in uw regio contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak neemt de makelaar stap voor stap met u door wat uw wensen zijn. Hij zal u vragen naar uw huidige situatie en natuurlijk naar uw wensen voor uw nieuwe woning. Op basis van dit gesprek gaat hij samen met u een plan van aanpak maken.

Vervolgens wordt dit vastgelegd in een zogenaamde opdracht tot dienstverlening. In deze opdracht spreekt u heel helder af wat uw wensen zijn en de gemaakte afspraken tussen u en de makelaar. Onze makelaars werken met een vast, helder en scherp tarief. Ook dit wordt in deze opdracht vastgelegd.

U betaalt helemaal niets vooraf en alles is op basis van No Cure No Pay.

Onze NVM aankoopmakelaars werken met vaste, heldere en scherpe tarieven. Omdat er geen percentage van de aankoopsom wordt gerekend is vooraf exact helder wat de totale kosten zullen bedragen. Dit is niet alleen voordelig maar biedt ook duidelijkheid vooraf. Compleet helder en transparant dus en volledig inclusief bijkomende kosten. Zonder verrassingen achteraf.

Overigens zijn deze kosten pas verschuldigd na een succesvolle transactie. Dat betekent dat de kosten pas bij de notaris te hoeven worden voldaan. De notaris neemt dit mee op de afrekening zodat u er totaal geen omkijken naar heeft. U hoeft dus niets vooraf te betalen en betaalt alleen dan wanneer het huis succesvol is aangekocht. Geen huis = geen kosten. Oftewel NO-CURE NO-PAY.


Waarom de hulp inschakelen van een NVM aankoopmakelaar bij het zoeken?

NVM makelaars zijn al sinds jaar en dag een autoriteit op het gebied van aankoopmakelaardij. Enkele gegevens en feiten op voor u op een rij:

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan met een NVM makelaar in uw regio.

Klik op onderstaande knop en vraag direct uw gesprek met een aankoopmakelaar aan. Deze neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan.